dimecres, 11 de juny del 2014

LITERATURA I CINEMA

NOCHE DE TORMENTA

Títol original: Nights in Rodanthe
Any: 2008
Duració: 97 minuts
País: Estats Units
Director: George C. Wolfe
Guió: John Romano, Ann Peacock (Novela: Nicholas Sparks)
Música: Jeanine Tesori
Fotografía: Affonso Beato
Repartiment: Diane Lane, Richard Gere, James Franco, Scott Glenn, Christopher Meloni, Mae Whitman, Viola Davis, Pablo Schreiber, Charlie Tahan, Becky Ann Baker, Ato Essandoh
Productora: Warner Bros. Pictures / Village Roadshow Pictures
Gènere: Drama Romàntic
Sinopsis: Adrienne Wills (Diane Lane) és una dona que la seva vida es un desastre. Té un marit infidel que vol tornar a casa i una filla adolescent que qüestiona totes les seves decisions, inesperadament, una amiga li demana, que es fagi càrrec durant un cap de setmana del seu hostal que té en un poblet coster de Carolina del Nort. Adrienne accepta sobre tot perquè necessita allunyar-se per reflexionar sobre la seva vida. Nomès arribar, s’acosta una gran tormenta, llavors arriba un hoste, el doctor Paul Flanner (Richard Gere), que també ha viatjat fins allí per enfrentar-se a una crisi. A mesura que s’acosta la tormenta, comencen a parlar sobre els seus problemes i a ajudar-se mutuament.


Crítiques:


- "Un inerte drama romántico (...) Lane y Gere tienen una considerable química (...) Apunta directamente al conducto lagrimal, pero este melodramón es un pozo seco. (...)”




BIOGRAFIA GEORGE C. WOLFE

És un dramaturg, director de teatre i cinema. Va guanyar un premi Tony el 1993 per dirigir Angels in America: Millennium Approaches i un altre premi Tony el 1996 per la seva direcció de l'obra musical Bring in 'da Noise / Bring in' da Funk. Es va exercir com a Director Artístic del Teatre Públic des de 1993 fins a 2004.


George C. Wolfe





















TRÀILER





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada