dijous, 12 de juny del 2014

Curiositats sobre la pluja.

Ja ha passat gairebé una setmana desde que vam començar a fer aquest treball, i avui per despedir-me dedicaré aquesta a entrada a les curiositats sobre la pluja. Coses que no sabíem sobre la pluja i bastant interessants. Buscant i buscant aquí teniu les 3 curiositats que més m'han impactat: 


1. PLUJA ÁCIDA.
L'Estatua de la Llibertat s'està dissolvent per la pluja ácida, aquesta pluja es diu així perquè té uns nivells de ph molt baixos, com l'estatua està feta de cobre, l'ácid el dissol i el decolora poc a poc.

Estatua de la Llibertat, New York.
http://adf.ly/pViMR

2. LA PLUJA TÉ OLOR.

Encara que sembli estrany, les gotes de pluja oloren a 'ozó', això el que creuen alguns meteorolegs.

Representació d'una gota de pluja.
http://adf.ly/pVj18
3. CORRENT ET MULLES MÉS.

Quan plou et mulles menys anant caminant, que anant corrents. Però aixo si camines recte, això es perquè les gotes et caurán sempre al mateix lloc, al cap i als hombros, en canvi si vas corrent et cauen a tot el cos.

Imatge persones corrents sota la pluja.
http://adf.ly/pVk25
OPINIÓ PERSONAL: 
M'ha agradat buscar aquesta informació, he aprés coses de la pluja interessants, com lo de que anant caminant et mulles menys, però quan plou sempre pensem que si correm arribem més ràpid i per tant, ens mullem menys, però no. També, m'ha semblat estrany lo de l'olor de la pluja perquè mai m'hi havía fixat.

Links d'informació: http://adf.ly/pVhczhttp://adf.ly/pVhf5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada