dijous, 12 de juny de 2014

ELS MEUS QUATRE DIES ELABORANT EL TREBALL DE RECERCAEls meus quatre dies fent el treball de recerca han sigut meravellosos. Per què? 

Doncs pels motius següents:


Els meus subtemes que he interpretat han sigut el CINEMA, LA MÚSICA I LES TRADICIONS I COSTUMS.

M'ha encantat interpretar tots els temes, perquè aquests tres temes són una mica diguessim com si fossin la meva vida:


CINEMA:


Obra de Teatre de Mares i Pares Noel

Porto tota la vida dedicada al teatre, des de que tenia tan sols tres anyets d'edat, ja feia obres de teatre i  anava a classes, vaig fer més d'un tipus d'obra, per exemple, en una vaig fer de mare Noel, l'altre vaig fer de Peter Pan, també m'he disfressat de dàlmata i de moltes coses més etc.


Obra de Teatre de Peter Pan

Avui en dia encara continuo amb el teatre, perquè porto tots els anys de la meva vida sense deixar-ho. Ara mateix, estic a l'escola de dansa Sandra Rubí de Salou, i estem  fent el Musical de Mamma Mia, i el meu professor és el Carles Carrasco sola, la gran estrella del Port Aventura, que ha fet musicals molt famosos com CHICAGO, MAMMA MIA, LA JAULA DE LAS LOCAS, ANNIE, WE WILL ROCK YOU, i moltes més.         

Aquí podem veure la seva pàgina web :  http://carlescarrascosola.com/       


CLASSE DE TEATRE MUSICAL ( ALUMNES AMB EL PROFESSOR)

Doncs he escollit el tema de CANTANT SOTA LA PLUJA, perquè com he dit porto tota la meva vida dedicada al teatre i ara m'estic dedicant als musicals, i precisament Cantant sota la Pluja, és un dels millors musicals i més famosos que hi ha a l'historia del cinema. 
Ha sigut premiada moltes vegades per la seva representació, per la seva elaboració i el seu significat.
M'ha agradat molt haver-ho treballat.

MÚSICA:

El món de la música és molt gran i a la vegada també molt complicat.
Vaig escollir representar a Antonio Vivaldi, perquè per a mi és tot un honor haver pogut treballar sobre aquest músic tant harmoniós i tan fenomen. 
Antonio Vivaldi va ser el músic de la seva època dels que més van destacar per la seva interpretació de les Quatre Estacions, perquè aquesta gran persona segons la meva opinió, no feia música, creava meravelles! 
M'ha encantat representar-lo, perquè jo sense la música no puc viure, es més,  jo amb la música m'inspiro, em relaxo, es com si estigués en un paradís, aquella sensació meravellosa d'escoltar una cançó a la ràdio que fa ganes de començar a saltar, i això fa molt feliç a una persona, o almenys, jo amb escoltar música sóc feliç.
Abans, com he dit, porto tota la meva vida dedicada al teatre i també a la música, he estat en varis cors, d' entre ells el cor de L'ESCOLA INTERNACIONAL, on vaig debutar com a Soprano actuant i fent solos d'algunes parts de cançons, a part, també ja cantava quan era petitona, vaig anar al conservatori de Salou.
També he fet concerts i m'han convidat a cantar alguna vegada i a actuar com per exemple LA BANDA DEL DRAC,  o també L'ORKESTRA STREET BANDARRA.

Aquí teniu els links de les pàgines que podem visitar per saber qui son:

Orkestra Street Bandarra -> http://www.bandarrastreetorkestra.com/eng/

També podem veure unes fotografies que tinc durant les actuacions de la Banda Del Drac i un video: 

                                                                                            


També podem veure unes fotografies que tinc durant l'actuació amb l'Orkestra Street Bandarra:                                                                  


TRADICIONS I COSTUMS:

M'ha agradat molt buscar les tradicions i les costums desconegudes sobre el tema de la pluja, perquè determino que en la meva opinió, buscar tradicions i costums sobre alguna cosa que no coneixes és CULTURA, i jo crec que la cultura és molt important tenir-la, perquè son coneixements sobre altres persones i costums d'altres països i crec que és bo saber-ho, perquè mai se sap, però potser el dia de demà conviurem en altres cultures que ara ens semblen totalment desconegudes, però que al cap d'un temps s'aniran utilitzant cada vegada més, fins a culturitzar el món sencer.
He escollit fer aquest tema perquè em determino una persona observadora i m'agrada investigar coses i cultures, em semblen coses importants i és un entreteniment per a mi que requereix també una forma d'educació, i això m'agrada i em mantinc entretinguda perquè sé que és bo per a mi. 

Abans, també havia fet investigacions i treballs sobre L'ANTIGA MESOPOTÀMIA, hi vaig investigar la seva història de com vivien abans, i de com eren les coses i la societat antiga, i em va agradar moltíssim. 

Aquí tenim uns exemples d'un treball que vaig presentar l'any passat: 
PORTADA DE LA PRESENTACIÓ SOBRE MESOPOTÀMIAEXPLICACIÓ DEL HAMMURABIEXPLICACIÓ DE CIRI II EL GRAN                    Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada